Fatboy: Edison the Grand and Edison the Petit

Date : 2019

Leta 1998 je finski oblikovalec Jukka Setälä oblikoval sedežno vrečo, kot je še nismo videli. Znamko Fatboy je poimenoval po umetniku Fatboy Slimu, katerega zgoščenko je Jukka prejel v poznih devetdesetih. Tako je nastala blagovna znamka Fatboy the Original.

Nizozemec Alex Bergman je v finskem dizajnu sedežne vreče (beanbag) videl velik potencial in leta 2003 pridobil ekskluzivne prodajne pravice. V zadnjih 15 letih se je Fatboy precej razvil. Sedežna vreča je brez dvoma vrhunski junak, toda pri Fatboyu oblikujejo še marsikaj drugega. Kolekcija se je razširila na raznoliko paleto ikoničnih izdelkov: od svetilk in preprog do miz, visečih mrež in Lamzaca, ležišča, napolnjenega z zrakom. Vsi izdelki so zasnovani z enim ciljem: z velikim nasmehom ubežati vsakodnevni rutini.

V kolekciji Finikosi najdemo Fatboyevi prefinjeni in multifunkcionalni luči Edison The Petit in Edison The Grand. Ponašata se s tristopenjsko nastavljivo svetlobo in možnostjo uporabe v zaprtih prostorih in na prostem. Kolekcija Edison je bila navdahnjena po Thomasu Edisonu, izumitelju žarnice.

Fotografije: Fatboy Original

Edison the Petit

Velika v vsej svoji majhnosti. Ta brezžična namizna svetilka uporablja LED tehnologijo in s svojo subtilno belo svetlobo pripomore k ustvarjanju prijetnega ambienta. S potegom rdeče oznake lahko zmanjšate ali povečate intenzivnost svetlobe. Predpogoj za njeno uporabo ni bližina vtičnice, saj z napolnjeno baterijo oddaja svetlobo do 24 ur.

Edison the Grand

Velika po imenu in po svoji naravi. Predimenzionirana različica prve. Uporabimo jo za osvetlitev lounge prostorov ali pa jo posadimo na šanke in pogostitvene mize.

Izposodite si luči iz Fatboyeve kolekcije Edison.

Naše postavitve

Zapri

Finikosi

Izposojamo lepoto

Zapri

Prijava

Zapri

Rezervacijska lista (0)

Rezervacijska lista je prazna. Ni izdelkov.

Finikosi

Izposojamo lepoto