Varovanje zasebnosti

Varovanje podatkov

Podjetje Atelje Japelj d.o.o. se zavezuje, da bo varovalo vse osebne podatke. Ti bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in drugo potrebno komunikacijo. Vaših podatkov v nobenem primeru ne bomo posredovali tretji osebi.

Spoštujemo vašo zasebnost in se zavezujemo, da bomo osebne podatke, pridobljene preko obrazca za prijavo na e-novice in kontaktnega obrazca ob naročilu ponudbe skrbno varovali. 

Vaš e-naslov bomo uporabljali izključno za pošiljanje svojih e-novic.
Vaš e-naslov bomo uporabljali za pošiljanje e-novic do prejetja odjave od prejemanja.
Vašega e-naslova ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke, pridobeljene preko spletnega obrazca bomo uporabljali izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in drugo potrebno komunikacijo.

Kadarkoli lahko zahtevate: 

  • Odjavo od prejemanja s klikom na povezavo v prejetem e-sporočilu. Ob odjavi bomo vaš e-naslov začasno premaknili v evidenco odjavljenih uporabnikov, kjer ga bomo zaradi preprečevanja napak in nenamernih prijav hranili še do največ 6 mesecev, nato pa ga trajno izbrisali.
  • Popravek svojih osebnih podatkov javite s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@finikosi.com.
  • Trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@finikosi.com.
  • Izvoz in vpogled do osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@finikosi.com.

Vaše podatke pridobljene preko spletnega obrazca bomo hranili 24 mesecev, potem bomo podatke izbrisali, če ne bomo imeli drugega zakonitega razloga za obdelavo. 

Upravljalec osebnih podatkov je podjetje:

Atelje Japelj d.o.o.

Gosposka ulica 24

2000 Maribor

Politika piškotkov

Če ste obiskovalec spletne strani finikosi.com, o vas zbiramo podatke z uporabo piškotkov. Zavezujemo se k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov vseh uporabnikov v skladu s predpisi s področja varstva osebnih podatkov, ki veljajo v Republiki Sloveniji.

Za analizo uporabe našega spletnega mesta uporabljamo storitev Google Analytics. Google Analytics zbira podatke o uporabi spletnih mest s pomočjo piškotkov. Zbrane informacije o naši spletni strani se uporabljajo za izdelavo poročil o uporabi naše spletne strani. Googlov pravilnik o zasebnosti je na voljo na naslovu: https://www.google.com/policies/privacy/.

Uporabljamo torej nujne piškotke, ki omogočajo osnovno funkcionalnost ter analitične piškotke, ki nam pomagajo izboljšati naše spletno mesto z zbiranjem in poročanjem o informacijah o njegovi uporabi. Ker ti piškotki niso nujno potrebni za zagotavljanje našega spletnega mesta, vas ob prvem vstopu na našo spletno stran zaprosimo za soglasje za uporabo piškotkov.

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani na napravo uporabnika, z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje. Piškotki shranjujejo podatke o stanju posamezne spletne strani, pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev, pomagajo pri zbiranju statistik o navadah spletnega uporabnika in spremljajo pogostost obiskovanja določene spletne strani.

Zapri
Zapri
Prijava
Zapri
Rezervacijska lista (0)

Rezervacijska lista je prazna. Ni izdelkov.Jezik