IQAir Atem Car filtrator zraka za vozila

49,00 z DDV

Nudimo možnost najema filtrirne naprave IQAir Atem Car, ki nudi dodatno zaščito pred Covid-19 v vozilih, kjer se skupaj pelje več oseb. Posebno učinkovita je pri filtriranju virusa Covid-19 ix serosolov, ki nastajajo v zaprtih prostorih. IQAir Atem Car prečisti zrak v vozilu do 20x na uro.

Filtrator zraka IQAir s svojo izjemno učinkovito filtracijo zmanjšuje tveganje za okužbo ali prenos COVID-19.

Serija IQAir HealthPro ima tehnologijo filtracije HyperHEPA za vrhunsko odstranjevanje delcev v zraku. Medtem ko je osnovni standard za HEPA oceno, da filter zajame 99,97% delcev s premerom več kot 0,3 mikrona, filtri IQAir daleč presegajo ta standard. IQAirovo filtriranje HyperHEPA je testiral in certificiral neodvisni laboratorij in ugotovil 99% učinkovitost filtriranja škodljivih delcev ultrafinega onesnaženja do velikosti 0,003 mikrona. To je 100-krat manjše od tistega, kar dosežemo z običajno tehnologijo filtriranja zraka, in 10-krat manjše od virusa.

Filtrator zraka IQAir je izdelan z visokimi standardi švicarske tehnologije. Neprimerljiva zmogljivost tehnologije filtriranja zraka IQAir je dosežena z uporabo varne, preverjene, mehanske tehnologije filtriranja, ne da bi pri tem nastajali nevarni ioni, ozon ali UV. Mehanska filtracija je najvarnejša, najbolj zdrava in najučinkovitejša tehnologija za čiščenje zraka. Mehanski filtri, kot so filtri za delce IQAir, odstranjujejo delce iz zraka tako, da jih varno zajemajo na filtrirne materiale.

Tehnične specifikacije. 

Možnost najema filtrirne naprave IQAir za zaprte prostore, oglejte si jo tukaj.

 

Kaj kombinirati...

Pošljite nam povpraševanje